چگونه به بهترین فروشنده سازمان خود تبدیل شویم ؟
امروزه یکی از شغلهای جذاب برای افراد شغل فروش هست ، شاید یکی از دلایل اصلی این باشد که جذب در شغل فروش نسبتا راحت تر باشد ، این روزها مدام با آگهی های استخدام فروشنده مواجه میشویم اما مسئله مهم در شغل فروش جذب شدن نیست بلکه ماندگاری موثر است .
اگه شغل فروش جذابه و افراد بسیاری سعی میکنند جذب این شغل بشوند پس چرا آگهی های استخدام جذب فروشنده به پایان نمیرسند ؟
جواب این سوال دقیقا برمیگرده به این که فروشندگان توانایی ماندگاری ندارند و این رابطه مستقیم دارد با میزان مهارتهای آنان ، فراموش نکنیم که فروشندگی یک شغل نیست بلکه یک مهارت است .
4 مهارت کلیدی که هر فروشنده حرفه ایی به نیاز دارد :
مهارتها و قابلیتهای تجاری
یک فروشنده موفق قبل از هر چیزی باید نسبت به کسب وکار، بینش و درک قابل توجهی داشته باشد .
این بینش باید نسبت به وضعیت کنونی و آینده کسب و کار باشد ، نسبت به اقتصاد جامعه، نسبت به شرایط فعلی مشتری باشد .
یک فروشنده حرفه ایی از سطحی بودن به دور است وبه دنبال عمیق شدن در حوزه کاری خود میباشد و مهارتهایی همچون مدیریت زمان ، مدیریت غلبه بر اعتراضات ، حل مسئله ، رهبری، و … به شما کمک خواهد کرد توانای های تجاری خود را افزایش دهید .
مهارت ها و قابلیتهای رابطه ایی
شاید مهم ترین مسئله این باشد که یک فروشنده خوب باید اول یک انسان خوب باشه بهخاطر همین مهارتهای رابطه ایی اهمیت بسیار زیادی در موفق شدن شما در حوزه فروش دارد .
بی شک اگر شما در برقراری ارتباط با دیگران ضعیف عمل کنید به هیچ عنوان اسم خود را فروشنده نگذارید، چرا ؟ چون یکی از مهم ترین ابزار های شغل فروش برقراری ارتباط است .
مهارتهایی همچون همدلی ،مهارتهای بین فردی ، مهارتهای ارتباطی غیر کلامی ،مهارتهای ارتباطی کلامی ، هوش هیجانی ، مهارت شنیداری ، شبکه سازی ، تیم سازی به شما کمک میکند تا توانایی های رابطه ایی خود را افزایش دهید .
مهارت ها و قابلیتهای مدیریتی
یک فروشنده حرفه ای قبل از هر چیزی باید یک مدیر خوب باشد و یک مدیر موفق یکی از اصلی ترین ابزارهاش دانش مدیریت است . فروشند باید قادربه مدیریت مهارتهای فنی ، مدیریت مهارتهای مفهومی ومدیریت مهارتهای انسانی باشد .
مهارتهای فنی
شامل مهارتهایی است که به مدیران این توانایی و دانش را میدهد تا از تکنیک های مختلف برای رسیدن به اهداف خود استفاده کنند .
مهارتهای مفهومی
مدیر میتواند یک مفهوم کامل را ببیند ،یک مشگل را تجزیه و تحلیل و تشخیص دهد ، راه حل خلاقانه ای بیابد این به مدیر کمک میکند تا موانع مشاغل خود را به طور کامل پیش بینی کند .
مهارتهای انسانی یا بین فردی : توانایی مدیران در تعامل ، کار یا ارتباط موثر با افراد را نشان میدهد .این مهارتها مدیران را قادر میسازد تا از پتانسیل انسانی خود در شرکت استفاده کرده و کارکنان را برای نتایج بهتر ترغیب کنند .
مهارتها و قابلیتهای شناختی
فروشنده مجرب باید توانایی در شناسایی شرایط را داشته باشد ، توانایی شناسایی فرصتها ، توانایی شناخت مشتریان احتمالی ، فروشنده حرفهای روی فرصتها تمرکز میکند ، یک فرد
حرفهایی میداند که شاید بهترین فرصت تمرکز بر مشتریان فعلی باشد نه لزوما در مشتریان جدید و فروشنده به مهارتهایی برای تشخیص و توسعه این فرصتها نیاز دارد .
افرادی که در حوزه فروش تمایل به موفقیت دارند باید در 4 حوزه مهارتی که در بالا مطرح شد متخصص و متمرکز شوند .
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.