جملات کلیدی فروش که تاثیر زیادی در فروش شما دارد
جملات کلیدی فروش را میتوان بخشی از جملات دانست که بهصورت ناخودآگاه در ذهن خریدار نشسته و ایشان را به کسبوکار شما جذب میکند. بگذارید مثالی بزنیم تا به درک بهتری از این جملات برسید؛ در کنار منزل شما چند سوپرمارکت موجود هستند؟ آیا هردفعه یه بکی از آنها مراجعه میکنید؟ معمولا یک یا دو سوپرمارکت بیشاز بقیه موردنظر شما بوده و اکثر خریدهای خود را از همان یک یا دو سوپرمارکت منتخب خود انجام میدهید. اما علت چیست؟
جدا از بحث قیمتی و کیفیتی، یکی از موارد تاثیرگذار را میتوان لحن صحبت و جملاتی دانست که فروشنده از آنها استفاده میکند. این تاثیری است که جملات کلیدی فروش برروی مشتری میگذارند. استفاده از جملاتی خاص و ارائه کلمات با لحنی خاص سبب ایجاد علاقهای ناخودآگاه در مشتری شده و او را به نحوی ناخودآگاه به خرید مجدد از شما تشویق خواهد کرد. در مقاله پیشرو ما به بررسی جملاتی خواهیم پرداخت که تاثیراتی جادویی برروی مشتری داشته و سبب افزایش فروش شما خواهند شد. با ما در این مطلب از آکادمی کسب و کار جوانبخت همراه باشید با جملات کلیدی فروش که تاثیر زیادی در فروش شما دارد.
فهرست محتوا
Toggleچرا به جملات کلیدی فروش نیاز داریم؟
برطبق علم روانشناسی، کلمات دارای قدرتی بسیار هستند؛ بهنحوی که میتوان با استفاده از کلمات فردی را تشویق به تکرار عملی کرده یا او را از انجام کاری منع کرد. پس شما میتوانید با استفاده از قدرت این کلمات کلیدی، سبب تشویق خریداران به خریدی با مبلغی بالاتر و بازگشت برای خریدهای آینده شوید. با استفاده از این کلمات شما میتوانید سبب ایجاد اعتماد مشتری به برند خود شده و حتی احساس رضایتمندی را در مشتری خود تقویت کنید.
چالشی که در این موضوع وجود دارد، تعدد اشخاصی است که به طور روزمره از این جملات جادویی استفاده میکنند. وقتی از این جملات کلیدی دفعات زیادی استفاده شود طبیعی است که قدرت خود را از دست داده و به گوش مشتری شما نرمال و عادی جلوه خواهد کرد. پس شما باید به دنبال جملات کلیدی جدید باشید، بهنحوی که مشتریان شما تا پیش از شما این جملات کلیدی را نشنیده باشند و بتوانید بیشترین میزان تاثیر را برروی آنها بگذارید.
برای جلب اعتماد مشتری شما باید به ارائه تصویری برپایه حقیقت از کسبوکار خود به مشتری بپردازید و در این ارائه از این جملات کلیدی استفاده داشته باشید. آیا تا بهحال برای شما هم پیش آمده است که در جایی عبارتی را بشنوید و ناخوداگاه به فکر برندی خاص یا محصولی خاص بیفتید؟ این دقیقا همان کلمات کلیدی هستند که به امضای مخصوص شرکت تبدیل شده و سبب یادآوری شرکت و محصول در هرجایی خواهند شد. در ادامه به بررسی برخی از دلایل اهمیت این جملات خواهیم پرداخت.
علل اهمیت کلمات کلیدی
جملات کلیدی دارای تاثیراتی شگرفت برروی مشتریان شما هستند. در زیر به برخی دلایل مهم اشاره خواهیم داشت.
1- آشنایی با برند
اگر عبارتی که انتخاب میکنید شاخص و خاص باشد سبب شناخت شما با آن عبارت خاص شده و در بازار هدف مشهور خواهید شد.
2- افزایش ماندگاری برند
شما میتوانید با استفاده از یک جمله کلیدی تاثیرگذار تا مدتها در ذهن مشتریان خود بمانید.
3- تمایز نسبت به سایرین
اگر بتوانید جملات کلیدی خاصی را برگزینید، به متمایز شدن شما نسبت به سایر رقبا کمک کرده و سبب شناسایی راحتتر شما توسط مردم خواهد شد.
4- افزایش میزان تقاضا
اگر در جملات کلیدی خود ویژگیهایی منحصربه فرد را بیان کنید سبب تشویق افراد به خرید خدمت یا محصول خود خواهید شد.
اصول نگارش جملات کلیدی فروش
در زیر به بررسی برخی از اصول نگارش جملات کلیدی و برخی کلمات مناسب برای جملات کلیدی خواهیم پرداخت.
1- رایگان
شاید از نظر شما این کلمه بسیار روتین و تکراری باشد اما مردم همیشه از چیزهای مجانی کمال استقبال را دارند. میتوانید در کنار محصول یا خدمت خود چیزهایی رایگان نیز در اختیار مشتریان خود قرار دهید. نیازی به تهیه کردن چیزهایی بزرگ و بسیار نفیس نیست بلکه کافیاست چیزی تحت عنوان رایگان در کنار محصول یا خدمت شما باشد.
2- انحصاری
معمولا ایجاد انحصار سبب افزایش هیجان و افزایش میزان هجوم برای خرید مشتری خواهد شد. بسیار دیدید که در کنار محصول یا خدمتی نوشته شده باشد که رو به اتمام است یا در فضای مجازی به عباراتی همچون فقط برای 10 نفر اول در دسترس است و غیره برخورده باشید. اینها صرفا ترفندهایی هستند که سبب افزایش هیجان مشتری شده و مشتری را به سمت خرید کالا یا خدمت سوق خواهد داد.
3- آسان
بسیاری از اوقات تنها استفاده از کلمه آسان در محصول خود بسیار به شما کمک کننده خواهد بود. برطبق آمار، نگارش کلمه آسان درکنار نرمافزارها سبب افزایش فروش آنها خواهد شد. راهاندازی آسان، نصب آسان، کار آسان، تغییر آسان و خلاصه هر جملهای که بتوان در کنار آن یک کلمه آسان قرار داد.
4- محدودیت
زمانیکه اشخاص با محدودیتی قیمتی و زمانی برخورد میکنند، حتی اگر از پیش قصدی برای خرید کالا یا محصول نداشته باشند، بازهم به سمت خرید کشانده میشوند. برای مثال جملاتی مانند: فقط برای چند روز و فقط برای چند نفر، میتواند کلیدی راهگشا برای افزایش فروش شما باشد.
5- داشتن امتیازاتی خاص
زمانیکه شما وعده داشتن امتیازی مثبت در هر چیزی را میدهید معمولا سبب ایجاد رغبتی بسیار در خریداران برای تهیه خدمت یا محصول خواهید شد. برای مثال میتوان به جملاتی مانند، بهترین ماشین را داشته باشید یا به عنوان مثالی دیگر با کمترین مطالعه بیشترین نمرات را داشته باشید و غیره.
6- تضمینی
در سالهای اخیر به دلیل زیاد شدن محصولات فیک، خریداران به دنبال ارائه تضمینهایی برای اصل بودن کالاها و خدمات هستند. در کنار کالا یا خدمت خود عبارت تضمینی را استفاده کرده و هرگونه تضمینی را که میدهید را ذکر کنید؛ تا سبب خاطرجمع شدن مشتریان شده و آنها به خرید از شما تشویق شوند.
7- شما
مخاطب قرار دادن خواننده سبب کسب توجه او به خدمات یا کالای شما خواهد شد. این جملات کلیدی را میتوان به روشی نوشت که مخاطب را به طور مشخص هدف قرار داده تا توجه او به سمت شما و خدمات شما جلب شود.
8- چون
از نظر ژنتیکی و در طی سالیان دراز، مغز ما علاقمند به کشف توضیحات و چرایی چیزها شده است. پس صرفا استفاده از یک چون و آوردن یک دلیل، حتی اگر دلیل محکم نباشد، میتواند سبب افزایش بهرهوری شده و به فروش شما کمک کند. به اینجا بیایید، چون ما بهترین هستیم!
9- بهترین
وجود عبارت بهترین در جملات کلیدی میتواند سبب جذب حداکثری شود. به مثال زیر توجه کنید.
– روش های نگارش
– بهترین روش های نگارش
کدامیک را ترجیح میدهید؟ از کدام یک حسی بهتر میگیرید؟ طبیعی است که جمله حاوی عبارت بهترین، سبب ایجاد جملات کلیدی بهتری خواهد شد.
10- مقایسه کردن
به علت تعدد بالای برندهای مختلف، مشتریان میخواهند در میان اینهمه برند که هرکدام ادعای برحق بودن دارند، بدانند که بهراستی کدامیک برتر هستند. از این فرصت برای خود استفاده کرده و به مقایسه خود با سایر رقبا به نحوی که ویژگیهای ممتاز شما بیشتر به چشم بیایند اقدام داشته باشید.
از چه عباراتی در جملات کلیدی فروش خود استفاده نکنیم؟
تا به این نقطه از مقاله به بیان عباراتی که دارای معانی کمککننده هستند پرداختیم حال به ارائه عباراتی خواهیم پرداخت که بهتر است از آنها در جملات کلیدی خود استفاده نکنیم.
1- عباراتی کلیدی که سبب قدیمی جلوه کردن کسبوکار شما شوند
تاحد امکان سعی بر استفاده از عبارات جدید داشته و از عباراتی که سبب قدی نشانداده شدن شما شوند خودداری کنید. عباراتی که مربوط به قبل هستند، تنها سبب احساسی منفی در مخاطبین شما شده و آنها را از شما دور خواهند کرد. بگذارید برای فهم بهتر مطلب مثالی برای شما بزنیم.
برای مثال چندین سال قبل عبارتی مانند نه بابا! دروغ میگی! در بین مردم رواج یافت. این عبارت کلیدی در طی سالیان در انواع مختلفی از جملات کلیدی کسبوکارها نقش بست و تاثیرگذار هم بود. اما به واسطه استفاده بیش از حد از این عبارت، قدرت این عبارت از دست رفته و دیگر نمیتوان آن را یک جمله کلیدی بحساب آورد.
2- جملاتی کلیدی که غیر قابل باور هستند
سعی کنید در جملات کلیدی نیز دارای صداقت بوده و از عباراتی استفاده نکنید که بیشتر شبیه یک آرزو باشند تا یک حقیقت.
3- عباراتی که بسیار مورد استفاده قرار گرفته اند را دور بریزید
برخی از عبارات شاید در ابتدای کار بسیار در جلب توجه خریداران تاثیرگذار بودند؛ اما به علت استفاده بیش از حد دیگر قابل قبول نیستند. از این دسته عبارات میتوان به عبارات مشتری مداری و قدرتمند اشاره کرد.
4- از کلماتی که سبب تنبل جلوه کردن شما می شوند جدا دوری کنید
مشتریان ممکن است استفاده از عبارات دمدستی توسط شما را برپایه تنبلی شما بگذارند. پس از عباراتی خلاقانه و منحصربهفرد بهره ببرید تا کوشایی و تلاش شما دیده شود.
بهترین جملات کلیدی فروش برای جذب بیشتر مشتری
تا به این نقطه از مقاله به اصول نگارش جملات کلیدی پرداخته و به شما آموزش دادیم که از کدام دسته از کلمات در نگارش جملات کلیدی خود دوری کنید. حال در این بخش به شما پیشنهاداتی خواهیم داد که بهترین جملات برای جذب بیشتر مشتریان کدامها هستند. طبیعی است که هریک از کسبوکارها دارای شرایطی خاص خود باشند.
پس باتوجه به این تفاوت، جملات کلیدی آنها نیز بایکدیگر متفاوت خواهند بود. همچنین باید توجه داشته باشید که هر جمله کلیدی به موقعیتی وابسته است که از آن قصد استفاده دارید. برای مثال یک جمله کلیدی شاید برای پیامک مفیدتر باشد تا برای ساخت یک تیزر.
1- عبارت بازاریابی برای ارتباط با مخاطبان
برای افزایش تاثیر جملات کلیدی شما برروی مخاطب خود، رابطه خود با مخاطب را خصوصیسازی کنید. بهترین راه برای افزایش صمیمیت را میتوان ایجاد اعتماد دانست. پس از هرفرصتی درجهت کسب اعتماد مشتری خود بهره ببرید. یکی از ابزارهایی که میتواند به شما در جلب این اعتماد کمک کند، انتخاب لحنی مناسب و زبان بدنی متناسب با موقعیت است. شما میتوانید حتی به طریقی دردناک مشکل مخاطب خود را به رخ او کشیده تا او متوجه شود که شما جنس درد او را میدانید و سپس به ارائه راهحلی برای مشکل آنها بپردازید. میتوانید از جملاتی همانند:
– بالاخره رخ داد…
– شما شایستگی آن را دارید…
و غیره بهره ببرید.
2- برفوریت تاکید داشته باشید تا منجر به جذب حداکثری شود
گاهی پیش میآید که به مشتریانی بربخورید که علاقمند به خرید محصول یا خدمات شما دارند اما منتظر وقتی بهتر هستند و عجلهای ندارند. در این موارد باید به استفاده از عباراتی بپردازید که سبب ایجاد هیجان و فوریت در این مشتریان ایجاد کنید. برای ایجاد این فوریت میتوانید به تکنیک تبلیغ در وقتی محدود بپردازید. اگر توانسته باشید مشتریانی پروپاقرص برای خود ایجاد کنید، این مشتریان به سرعت برای خرید محصول یا خدمت شما اقدام خواهند کرد. شما با اینکار از دو عامل کمبود محصول و ترس از دست دادن به سراغ مشتریان خواهید رفت. این دوعامل سبب افزایش میزان فروش شما خواهند شد. از عبارات زیر برای اینکار میتوانید بهره ببرید:
– آخرین فرصت در همین امروز
– پایان این تخفیف تا یک ساعت آینده
– از دست ندهید ممکن است آخرین فرصت باشد
این عبارات یا عباراتی با مضمونی مشابه را بکار برده و عامل ترس و کمبود را به مخاطبین در جهت افزایش فروش خود القا کنید.
3- از عباراتی استفاده کنید که سبب اقدام به خرید مشتری شود
سعی کنید از جملات کلیدی به نحوی استفاده کنید که منجر به ایجاد تصویری مناسب در ذهن مشتری شما شود. انسان همیشه تبلیغات بصری را بیشاز سایر تبلیغات درک میکند. اکثر اطلاعاتی که به مغز شما منتقل میشوند به واسطه توانایی بینایی شما هستند، پس میتوانید با تصویرسازی مناسب از قدرت بصری مشتریان خود برای تاثیرگذاری در ذهن آنها استفاده کنید.
4- از عباراتی استفاده کنید که به کاهش ریسک خرید اشاره کند
کسی را نمیتوان یافت که از شکست و تصمیم اشتباه خوشحال شود. پس از عباراتی استفاده کنید که به مشتری شما این اطمینان را بدهد که تصمیم او برای خرید از شما اشتباه نخواهد بود. ممکن است محصول شما بسیار بدیع باشد، یا حتی ممکن است محصول شما آشنا باشد اما مشتری شما به دلیل عدم تجربه قبلی در استفاده از آن احساس ترس داشته باشد و نگران اتخاذ تصمیم اشتباه باشد. از جملات زیر به عناون نمونه برای درک بهتر مطلب استفاده کنید.
– امکان لغو اشتراک در هر زمان که بخواهید
– گارانتی
– امکان بازگشت کالا در 7 روز همچنان باقی است
این جملات سبب آرامش قلبی مشتریان شما شده و خیال ایشان را راحت میکند که حتی اگر تصمیم ایشان اشتباه باشد، باز نیز امکان جبران اشتباه است.
5- افزایش آگاهی از برند
اغلب افراد در زمانیکه برای اولینبار با برندی برخورد میکنند، اعتمادی به آن برند نداشته و نیاز به تست برند برای اعتماد سازی دارند. گزینه تست را در اختیار مشتریان خود قرار دهید. شما میتوانید از جملات زیر بهره ببرید:
– ماه اول را رایگان استفاده کنید.
– تضمین بازگشت هزینه شما به دلیل نارضایتی ممکن است
6- از جملات کاربردی که سبب ایجاد کنجکاوی می شوند بهره ببرید
سعی کنید از متنهایی که سبب ایجاد کنجکاوی میشوند بهره ببرید. اما باید مراقب باشید که این ابهام در جمله کلیدی در حدی نباشد که کلا مشتری قید پیگیری را بزند. در حدی باشد که مشتری به برداشتن گام بعدی برای کسب اطلاعات ترغیب شود. برای مثال میتوانید از جملات زیر بهره ببرید.
– تصور داشته باشید که بتوان…
– شما میتوانید شخصا کشف کنید که…
– ببینید که چرا …
اینگونه جملات میتوانند سبب ایجاد حس کنجکاوی در مخاطب شما شده و ایشان را به ادامه راه ترغیب کنند.
7- از کلمات کلیدی بهره ببرید که نشان دهنده ارزش باشند
باید بتوانید در بازاری که برندهای مختلفی به سمت مشتری هجوم میبرند، ارزش محصول یا خدمت خود را به مشتری اثبات کنید. میتوانید از اثبات کیفیت شروع کنید. چراکه کیفیت بحثی بسیار پراهمیت برای مشتریان است. باتوجه به کالا یا خدمت خود، کشف کنید که چه موضوعی برای مشتریان شما بیش از بقیه دارای اهمیت است و سپس به سمت اثبات آن موضوع در جملات کلیدی گام بردارید.
8- به سمت اثبات اعتبار خود بروید
در جملات کلیدی خود به سمت اثبات معتبر بودن خود و اثبات گفتار و ادعاهای خود قدم بردارید. اگردر صنعت به افتخاری دست یافته یا جایگاه خاصی را کسب کردهاید، حتما آن را در جملات کلیدی متذکر شوید تا سبب افزایش میزان اعتبار شما شود. برای مثال میتوانید از نوع جملهبندی زیر استفاده کنید.
– بهترین در جشنواره…
– کسب جایزه برترین…
– رتبه برتر در سال…
– مورد تایید…
این موارد میتوانند سبب افزایش و اثبات اعتبار شما در نزد مشتری شوند.
9- منفعت خدمات خود را برای مشتری بیان کنید
به سودی که میتوانید به مشتری برسانید در جملات کلیدی خود اشاره داشته باشید. برای مثال از جملات زیر میتوان استفاده نمود.
– سبب تقویت…
– موجب پیشرفت…
– سبب افزایش…
– کمک کننده در…
اینگونه جملات در صورت بکار رفتن در جملات کلیدی میتوانند سبب نشاندادن سودی باشند که میتوانید به مشتری برسانید تا مشتری با خیالی آسودهتر اقدام به تهیه کالا یا خدمت از جانب شما کند.
بررسی کلی جملات کلیدی فروش
کلمات بسیار قدرتمند بوده و توانایی ایجاد تغییراتی بزرگ را دارند. شما میتوانید با استفاده از جملاتی خاص در مواقعی خاص سبب ایجاد انقلابی در مشتری و میزان پیشرفت کسبوکار خود شوید. تفاوت اصلی یک کسبوکار موفق با شرکتی ناموفق را میتوان در جملات کلیدی دانست که شرکت موفق سود برده اما شرکت ناموفق از آنها بیبهره است.
البته باید بدانید که احتمال موفقیت جملات کلیدی هیچگاه صددرصد نبوده و ممکناست گاهی نتیجه ندهند. پس باتوجه به موقعیت و شخصیت اکثریت قشر هدف خود اقدام به ساخت جملات کلیدی داشته باشید تاحداکثر اثرگذاری را بهدست بیاورید. امید است اطلاعات این مقاله به افزایش آگاهی شما کمک کرده و سبب پیشرفت شما و کسبوکارتان شود. موفق و پرسود باشید.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.